Поділіться рецептом :-)

суботу, 2 січня 2021 р.

Салат з морквою, горошком і грибами

Салат з морквою, горошком і грибами
 

Читайте цей рецепт також на нашому новому сайті 🠞 www.thesaporito.com 💗


В цього салату немає якоїсь замислуватої назви... якщо чесно, в нього взагалі назви немає :-) Але він тим абсолютно не переймається, в депресію не впадає і впевнено залишається одним з улюблених в моїй сім'ї.  Готую його в будь - яку пору року, а ще він незмінно є однією з 12 страв на нашому різдвяному столі. Така традиція в нас вдома відколи я себе пам'ятаю і принаймі найближчих років так з 200 не маю наміру ту традицію змінювати:-) Я страшенно люблю салати з грибами, а ще моркву люблю, і горошок... і цибульку смажену :-) А якщо те все поєднати разом, заправити олійкою, притрусити перчиком і посолити, то вийде така смакота пресмачна, що вам точно захочеться приготувати її ще і ще! Бабуся з мамою завжди відварюють моркву, а потім труть її на грубій терці. Я ж була б не я, якби не змінила щось, щоб додати ще більшої корисності салату і трішки модернізувати його look - тому готую моркву в пароварці (попередньо нарізавши її кружальцями). Грибочки підійдуть будь - які: і печериці, і опеньки, і маслючки, і лисички (все, що знайдеться у вашій коморі, кладовці чи кухонній шафі). Дуже раджу, ні навіть настоюю - приготуйте такий салатик, не пошкодуєте. Смачного :-)


Для салату потрібно:

Читайте цей рецепт також на нашому новому сайті 🠞 www.thesaporito.com 💗

  • 4 середні морквини
  • 1 середня цибулька
  • 1 зубок часнику
  • 200г маринованих грибів
  • 150г консервованого горошку
  • олія
  • сіль, перець

Моркву почистіть, наріжте її не дуже товстими кружальцями і приготуйте до готовності в пароварці (або ж відваріть її і натріть на грубій терці)

 


 

Подрібнену цибульку підсмажте в олії

 

 

Покладіть разом моркву, цибульку, грибочки, зубчик часнику (пропущеий через прес) і горошок. Приправте все сіллю, перцем і перемастіть олією.

 


 Смачного :-)

 

Дописати коментар



Ми в Instagram

© Італійські голубці. Design by FCD.