Поділіться рецептом :-)

четвер, 23 січня 2020 р.

Масло з медом і корицею (Cinnamon honey butter)

крем для капкейків

Хто б там що не казав, а я впевнена - кожна поважаюча себе булочка нізащо в світі не відмовиться від компанії смачного масла, а якщо то ще й не просто масло, а такий чарівний крем з медом і корицею, то усі булочки і скибочки хліба в чергу стануть, лиш би з ним подружитись :-) Знаєте, то як шлейф дорогих парфумів, які відразу перетворюють жінку в розкішну пані. До речі, таке масло чудово підходить і в ролі крему для капкейків - будете мати справжній американський десерт! Головне тут не зіпсувати все неякісним ''матеріалом'': обирайте лиш хороше масло, ніяких спредів, а тим більше маргарину. Мед теж дуже впливає на смак: найбільше люблю мед з акації, він такий в міру ніжний і не перебиває собою інші смаки. В рецепті вказана сіль, не нехтуйте нею - та дрібочка не змінить кардинально смак, але доведе його до потрібної ''вершини''. Ласуйте на здоров'я :-)

Для масла з корицею і медом потрібно:
  • 150г масла
  • 30г цукрової пудри
  • 60г меду
  • 1,5 ч.л. кориці
  • щіпка солі
Покладіть усі інгредієнти в чашу блендера (за відсутності блендера чи міксера можна без проблем приготувати таке масло і за допомогою ручного перемішування - доведеться трішки додати зусиль, але результат вас не розчарує)


Збийте усе до однорідності блендером або просто перемішайте ложкою. Смакота готова :-) Термін зберігання ідентичний терміну придатності масла, яке ви використали

Дописати коментар



Ми в Instagram

© Італійські голубці. Design by FCD.